fredag 2. mai 2008

Eksamens tid

Da var det kommet til den skrekkelige tiden på året. Den tiden som alle studenter ser på med avsky... Eksamens perioden.
I år så begynner skrekken med bi-instrument eksamen. Spennende. Kan jo egentlig ikke å spille eksamen, så dette kan bli veldig interressant. Den jeg gruer meg mest til er vel egentlig ped-eksamen den 2. juni. Skoleeksamen på 6 timer hvor man skal sitte å lese bøker for å finne noe man kan klusse ned på et skummelt gul-hvitt papir med tre opplag.
Uff. Eksamen, ass. Roten til allt vondt. Sitter sikkert noen i administrasjonen som har det skikkelig gøy med å bestemme hvem som skal ha eksamen når. Koser seg med å se de fryktfulle utrykkene som kommer til overflaten i akkurat denne perioden. Tror kanskje det hadde blitt et godt selgende produkt om man laget et "ut i naturen"- program om studenter og deres liv. Eller kanskje newton. litt sånn etter-skoletid-spesial, selv om newton ikke er det samme etter at programlederen fikk fingre.

Neida. Skal vel klare meg gjennom denne perioden også. Tror nok kanskje jeg skal sette av en helg når det står på som mest og kanskje reise en tur. Muligens til Lillehammer og Hamar, og besøke Ingvild og Lena?

Ingen kommentarer: